Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Η Ποταμούλα τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Ξημέρωσε και φέτος η Άγια μέρα, που κάνει τα στήθη μας να φουσκώνουν από περηφάνια και τις ψυχές μας να ευγνωμονούν το Θεό που μας έκανε χριστιανούς και Έλληνες. Διπλή γιορτή γιορτάζει σήμερα η πατρίδα μας. Θρησκευτική και Εθνική.

25 Μαρτίου. Γιορτή της θρησκείας μας και γιορτή της πατρίδας μας. Μονάχα στην Ελλάδα ταίριαξε η φωνή του αγγέλου με τη φωνή του σκλαβωμένου και του επαναστατημένου Έλληνα.

Αν και ο καιρός χειμωνιάτικος,  τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 οι μαθητές και οι κάτοικοί του Χωριού μας σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου .

Η νηπιαγωγός στο λόγο της, αναφέρθηκε στην Λαμπρότητα της Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στην μεγάλη και Ένδοξη Εθνική Επέτειο της Πατρίδος μας,   

Με την παρουσία πολλών γονέων, συγγενών και φυσικά του δασκάλου του Δημοτικού Σχολείου και της νηπιαγωγού, τα παιδιά  απήγγειλαν ποιήματα και έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο  και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Αμέσως μετά το τρισάγιο που τέλεσε ο εφημέριος μας πατήρ Ευστάθιος έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο στο προαύλιο χώρο του Ναού,από τον τοπικό Πρόεδρο Ηλία Τσούνη και από το δημοτικό και νηπιαγωγείο.














Και ο μικρός μας τσολιάς.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: