Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ:Η έκπληξη πού επιφύλαξαν οι συγχωριανοί της!!!

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα την Ζέτα Μακρυπούλια. Την επισκέφτηκαν στο στούντιο του ΑΝΤ1 όπου γυρίζονται τα επεισόδια του Rouk zouk,όχι σαν θεατές αλλά ως παίχτες πού είχαν δηλώσει συμμετοχή,πρίν λίγο καιρό,οι συγχωριανοί της.
Η Ζέτα υποδέχθηκε τα παιδιά και γεμάτη από χαρά και ενθουσιασμό ανέβασε στο instagram την ιστορία της ημέρας με μια φωτογραφία,αποθανατίζοντας την ίδια ανάμεσα στους συγχωριανούς μας,( Βασίλη Τσούνη,Φώτη Σταύρου,Γιάννη Παπαθανάση,Χάρη Παπαθανάση και Θωμά Γιοβάνη).
Γράφοντας: «Τι χαρά έχω δεν περιγράφεται!!!
Ήρθαν οι συγχωριανοί μού!!!».

Μετά από επικοινωνία πού είχε το potamoula news με τα παιδιά,μας μετέφεραν τις εντυπώσεις τους αλλά και την μοναδική εμπειρία πού έζησαν παίζοντας στο τηλεπαιχνίδι με την Ζέτα.Ένα συναρπαστικό επεισόδιο,πού με αγωνία θα περιμένουμε να δούμε στους δέκτες της τηλεόρασης.Η ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της με  όνομα  «POTAMOULA BEACH».
Τα παιδιά έφεραν τα χαιρετίσματα από το χωριό,χαρίζοντάς της ντόπιο κρασί,μέλι και μανιτάρια.Η Ζέτα απλή και φιλόξενη όπως μας έχει συνηθίσει,συζήτησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά ρωτώντας να μάθει νέα από την Ποταμούλα και τούς συγχωριανούς της.Φεύγοντας τούς υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επισκεφθεί το χωριό μας για να δει τούς συγγενείς και όλους τούς Ποταμιώτες από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: