Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Οι πανηγυρισμοί του Κεραυνού Ποταμούλας - Πάνος Ασπρογιάννης: Μίλησε η ψυχή (video)


Βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών και των ανθρώπων του Κεραυνού Ποταμούλας μετά το τελικό σφύριγμα του Γκιάφη στον αγώνα με την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.
Δείτε το βίντεο 
Μετά τη λήξη του αγώνα του Κεραυνού Ποταμούλας με την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου ο τεχνικός των γηπεδούχων Πάνος Ασπρογιάννης μίλησε στο olatagoal.gr για τους αγώνες μπαράζ και τα στοιχεία που μέτρησαν για την παραμονή. Ο Ασπρογιάννης αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών και των ανθρώπων του Κεραυνού και τόνισε ότι στη χθεσινή αναμέτρηση μίλησε η ψυχή.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

http://www.olatagoal.gr/

Μίλησε η εμπειρία
Με σκόρερ τους έμπειρους Φώτη Καψάλη και Χρήστο Τασούλη ο Κεραυνός Ποταμούλας κέρδισε με 2 – 0 την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου και παρέμεινε στη Β΄ ΕΠΣΝΑ, στέλνοντας στη Γ΄ την αντίπαλό του. Οι παίκτες του Πάνου Ασπρογιάννη πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέναντι στην Ένωση που απείλησε λίγες φορές την εστία του Ανδρέα Παπαθανάση.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απειλούσαν την εστία του Μπαλωμένου κυρίως με στημένες μπάλες και εκτελεστή τον Τασούλη. Στο 30΄ ο Τασούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Φώτης Καψάλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλωμένου. Οι παίκτες του Κεραυνού είχαν ακόμα μία ευκαιρία με κόρνερ του Τασούλη και κεφαλιά του Καψάλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με δύο προσπάθειες του Σιάσιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τασούλης έχασε σημαντική ευκαιρία στο 63΄ και δευτερόλεπτα αργότερα η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Θωμά Ζαγγανά που έδιωξε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία ο Ανδρέας Παπαθανάσης. Στο 70΄ ο Μπαλωμένος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ στη γωνία το πλασέ του Τασούλη και στην εκτέλεση του Τασούλη ο Καψάλης έπιασε την κεφαλιά και έδιωξε με τα χέρια πάνω στη γραμμή ο Καλοκαίρης. Ο Γκιάφης έδωσε το πέναλτι και την κόκκινη στο Νίκο Καλοκαίρη και στην εκτέλεση ο Τασούλης νίκησε το Μπαλωμένο κάνοντας το 2 – 0. Στη συνέχεια ο Κεραυνός είχε δύο ακόμα φάσεις και κράτησε το 2 – 0 και την παραμονή στην Κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε τις πολύ δύσκολες φάσεις, αλλά η κρισιμότητά του ήταν μεγάλη και υπήρχε ένταση, ο Γκιάφης είχε τον απόλυτο έλεγχο και ήταν πολύ καλός, όπως και οι βοηθοί του Τριανταφύλλου και Βαλλιάνος.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Φάουλ του Τασούλη απέκρουσε ο Μπαλωμένος.
15΄ Φάουλ του Τασούλη η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
18΄ Φάουλ του Τασούλη η μπάλα πέρασε από Καλαντζή και Καρασάββα που δε μπόρεσαν να απειλήσουν και ο Κόντος έδιωξε σε κόρνερ.
21΄ Φάουλ του Τασούλη από δεξιά ο Καψάλης δεν πρόλαβε από κοντά και η μπάλα κατέληξε άουτ.
30΄ Γκολ. Κόρνερ του Τασούλη ο Καψάλης πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
38΄ Κόρνερ του Τασούλη ο Καψάλης πιάνει την κεφαλιά και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Συσοβίτης έδιωξε σε κόρνερ.
41΄ Ο Καλοκαίρης πασάρει στο Σιάσιο που από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή σουτάρει και αποκρούει ο Ανδρέας Παπαθανάσης.
44΄ Το σουτ του Σιάσιου από το ύψος της περιοχής κοντράρει στο Φλώρο που ήταν στη φάση τελευταίος παίκτης.
63΄ Ο Καψάλης πασάρει στον Τασούλη που απέναντι από το Μπαλωμένο σουτάρει, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
63΄ Ο Μπαμπάτσικος πασάρει στο Θωμά Ζαγγανά που σουτάρει από πλάγια δεξιά και ο Ανδρέας Παπαθανάσης έδιωξε σε κόρνερ.
64΄ Κόρνερ του Μπαμπάτσικου ο Καλοκαίρης δεν προλαβαίνει τη μπάλα που φεύγει άουτ.
70΄ Ο Καψάλης σε τετ α τετ με το Μπαλωμένο πλασάρει και ο τερματοφύλακας της Ένωσης διώχνει με το πόδι σε κόρνερ.
71΄ Κόρνερ του Τασούλη ο Καψάλης πιάνει την κεφαλιά και πάνω στη γραμμή ο Καλοκαίρης διώχνει με το χέρι με το Γκιάφη να δίνει το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον επιθετικό της Ένωσης.
72΄ Γκολ. Ο Τασούλης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 2 – 0.
86΄ Ο Τασούλης πασάρει στον Τσιλιμαντό που από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή σουτάρει και αποκρούει ο Μπαλωμένος.
88΄ Σουτ του Καλαντζή από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή φεύγει άουτ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Πάνος Ασπρογιάννης): Παπαθανάσης Α., Γιώτης, Τηγανίτας, Καλαντζής, Ντελής (87΄ Νιάρο), Σοφρώνης, Καρασάββας (69΄ Τσιλιμαντός), Φλώρος, Μουρτζιάπης, Τασούλης, Καψάλης (77΄ Παπαθανάσης Κ.).

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Γιώργος Γκούβελος): Μπαλωμένος, Κόντος, Μπαμπάτσικος, Συσοβίτης (87΄ Μαντζαβίνος), Λάντος, Κρανιάς, Σιάσιος (77΄ Θεοδωρίδης), Ζαγγανάς Ι., Καλοκαίρης, Νικολογιάννης, Ζαγγανάς Θ. (64΄ Πασαγιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: