Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Παπαθανάσης Κ. & Σοφρώνης Γ. ΣΚΟΡΕΡ στο φινάλε της φετινής σεζόν στη Κεφαλλονιά....

Ο Ντίνος Παπαθανάσης και ο Γιώργος Σοφρώνης απέδειξαν για ακόμη μία φορά  ότι έχουν ταλέντο και ψυχή....σκοράροντας ο πρώτος στην Μικτή Νέων και στην Μικτή παίδων ο δεύτερος στο εκτός έδρας και τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν με την Κεφαλλονιά.
Δείτε φώτο από τους πανηγυρισμούς των πιτσιρικάδων του Κεραυνού Ποταμούλας....

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με νίκη η Μικτή Νέων
Με νίκη ολοκλήρωσε τις επίσημες υποχρεώσεις της για την φετινή σεζόν, η Μικτή Νέων της Αιτωλοακαρνανίας, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Κεφαλλονιάς και κατέκτησε την 4η θέση του ομίλου της, μετά από ισοβαθμία με την 3η Ζάκυνθο.
Οι ποδοσφαιριστές του Παπαθανασίου μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 28’, όταν μετά από αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στο Παπαθανάση Κ., ο οποίος με συρτό γωνιακό σουτ έκανε το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη είδαμε τους παίκτες του Παπαθανασίου να παίζουν ακόμη καλύτερα και να κάνουν το υπέρ τους 2-0 στο 66’ με κεφαλιά του Δελημήτσου. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 69’, όταν ο Αντωνόπουλος με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου γκολκίπερ και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του, για το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μικτής.
Διαιτητής ήταν ο Ν. Μακρυπόδης με βοηθούς τους Π. Τσιρογιάννη και Σπ. Οικονόμου από την Αχαία.
Κεφαλλονιά: Ξύγκας, Κοκόσης, Παπαδάτος (40’ Βασιλάκης), Μεγαδούκας, Ράκας, Μινέτος, Αντωνάτος Κ., Μπούρας, Βαλεντής (72’ Αντωνέλλος), Αντωνάτος Ε. (55’ Μπάμπης), Αθηναίος.
Μικτή: Γκοργκόλης (67’ Καλλής), Μπακαδήμας (46’ Κοτρώτσος), Τσέλιος, Θωμόπουλος, Αντωνόπουλος, Δελημήτσος, Παπαθανάσης Κ., Παπαθανάσης Θ., Ρούσης, Κώης (46’ Παγάνας), Καζαντζής.

Η τελική βαθμολογία των Νέων

α/α Ομάδες Αγώνες Τέρματα Βαθμοί
1. Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 8 32 – 4 24
2. Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ 8 22 – 15 13
3. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 8 8 – 17 10
4. Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 8 17 – 17 10
5. Ε.Π.Σ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ 8 3 – 28 1


Ιδανικό φινάλε για την Μικτή Παίδων
 EFTHIMIS PAPANIKOLAOU
 4 ΦΕΒ 2015 23:08
 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Μικτή Παίδων της Αιτωλοακαρνανίας τις υποχρεώσεις της στον όμιλο που βρισκόταν, καθώς επικράτησε με 3-0 στην Κεφαλλονιά, του αντίστοιχου κλιμάκιου και κατέκτησε την δεύτερη θέση πίσω από την Αχαία.
Οι παίκτες του Παπαθανασίου μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο σκορ και το πέτυχαν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ εκτός περιοχής του Ράπτη. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και με το σκορ στο 0-1 οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με το σφύριγμα για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν ακόμη καλύτεροι και στο 61’ έκαναν το υπέρ τους 2-0, όταν ο Ράπτης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Σοφρώνης Γ. εκμεταλλεύτηκε την στιγμιαία αμυντική αδράνεια και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Το τελικό 3-0 υπέρ της Αιτωλοακαρνανιάς διαμορφώθηκε στο 74′, όταν ο Ζερβουλάκος έπιασε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γεωργόπουλου και στα δίχτυα για τρίτη φορά.
Διαιτητής ήταν ο Π. Τσιρογιάννης με βοηθούς τους Ν. Μακρυπόδη και Σπ. Οικονόμου από την Αχαία.
Κεφαλλονιά: Αντωνίου (60’ Γεωργόπουλος), Σπαθής, Παπαδάκης Γ., Καμπανός, Καππάτος, Τριανταφυλλίδης Α., Τριανταφυλλίδης Ε., Παπαδάκης Γ. (49’ Μουρελάτος Χ.), Γιαννάτος, Τανουσάι, Καλαφάτης (51’ Φωκάς).
Αιτωλοακαρνανία: Κούρτης, Ζερβουλάκης, Σοφρώνης, Πιστιώλας (41’ Ζαρπακούτης), Βασιλείου, Μελιάδης, Χοχτούλας (41’ Αντωνόπουλος), Ποσονίδης (45’ Παλιάτσας), Πανταζής, Ράπτης, Τσουκαλάς.
Η τελική βαθμολογία των Παίδων:

α/α Ομάδες Αγώνες Τέρματα Βαθμοί
1. Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 8 31 – 2 22
2. Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 8 16- 6 17
3. Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ 8 13 – 10 11  
4. Ε.Π.Σ. Κεφαλλονιάς 8 4 – 19 4
5. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 8 4 – 31 3


Δεν υπάρχουν σχόλια: