Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ηττήθηκε στα σημεία ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ....

ΠΑΟ Καλυβίων-Κεραυνός Ποταμούλας 2-0
http://www.agriniopress.gr
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο ΠΑΟ Καλυβίων στο γήπεδό του είχε την ουσία και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση απέναντι στον Κεραυνό Ποταμούλας, κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-0.
Μια νίκη που τον κρατάει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, στον Β΄ όμιλο, της Β΄ Κατηγορίας.
spo-paok-kalyvion-potamoula1
Να πούμε ότι, την επόμενη Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στις 2.30 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας, τον Αλικυρναϊκό Αγ. Θωμά, για την 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Στο πρώτο ημίχρονο με παιχνίδι κέντρου και δυνατές μονομαχίες οι δύο ομάδες ήταν κακές επιθετικά. Σημειώθηκαν λιγοστές φάσεις στις δύο εστίες κυρίως από ατομικές προσπάθειες.
Στο Β” ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο αποφασιστικά, έβαλε δύο γκολ και δημιούργησε μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες για νίκη με μεγαλύτερο σκορ.
spo-paok-kalyvion-potamoula2
Η φιλοξενούμενη ομάδα σε όλο το Β” ημίχρονο στηρίχτηκε σε κάποιες ατομικές προσπάθειες των έμπειρων Καψάλη και Παπαθανασόπουλου, χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Ανδριόπουλου.
spo-paok-kalyvion-potamoula4
Κυριότερες φάσεις και γκολ:
14′ Κεφαλιά του Καψάλη πάνω στον Ανδριόπουλο
26′ Κεφαλιά του Ντόβρου ελάχιστα πάνω από το δοκάρι
31′ Ατομική προσπάθεια από τον Τασούλη και το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από το δοκάρι
33′ Πλασέ του Καψάλη άουτ
37′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τασούλη με υπερένταση απέκρουσε ο Παπαθανάσης
43′ Ατομική προσπάθεια του Καρασάββα από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή δίνει στον ξεμαρκάριστο στην μικρή περιοχή, Γ.  Μυλωνά, ο οποίος αργεί να πλασάρει και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί διώχνοντας την μπάλα μακριά.
48′ Κεφαλιά Ντόβρου άουτ
51′ 1-0 .Σέντρα του Καραλή ο Ντόβρος πιάνει την κεφαλιά η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά βρίσκει στο σώμα του Κακαβά και καταλήγει στα δίχτυα.
53′ Κεφαλιά του Πύθουλα άουτ.
62′ Στην μοναδική καλή στιγμή για τον Κεραυνό στο Β” ημίχρονο ο Ανδριόπουλος αποκρούει το σουτ του Καψάλη μέσα από την περιοχή.
65′ Πλασέ του Μυγδάκη και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να είναι εκτός φάσης, προλαβαίνει ο Κούσης και απομακρύνει.
73′ Σουτ του Μυγδάκη η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι και άουτ.
81′  Το δεύτερο γκολ:  Ατομική προσπάθεια του Ντόβρου από αριστερά μπαίνει στην περιοχή δίνει την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Γαλανόπουλο, ο οποίος με την σειρά του «σπάει» την μπάλα στον Πύθουλα που δεν δυσκολεύεται να πλασάρει σε κενή εστία και να γράψει το 2-0 που είναι και το τελικό σκορ.
ΠΑΟΚ: Ανδριόπουλος, Καρασάββας, Γαλλιάς, Μυλωνάς Ν. (83′ Ρόμπολας), Πεσλής, Πύθουλας, Τασούλης (73′ Γρέντζελος), Γαλανόπουλος, Ντόβρος, Καραλής, Μυλωνάς Γ. (46′ Μυγδάκης)
spo-paok-kalyvion-potamoula3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παπαθανάσης, Τηγανίτας, Κακαβάς (72′ Γιώτης), Κούσης, Μπακογιάννης (78′ Παπαθανάσης Κ), Λιάπης, Καρασάββας, Σωτηρίου, Αναγνωστόπουλος (60′ Πανάκης), Παπαθανασόπουλος, Καψάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: