Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Σε κλίμα ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ'' και Αποφασιστικότητας η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας....

Η ιστοσελίδα "http://potamoulanews.blogspot.gr/" μετά από τρίμηνη διακοπή λειτουργίας και ύστερα από παράκληση των Προέδρων των Συλλόγων του χωριού μας αλλά και από πολλούς Ποταμιώτες,επαναλειτουργεί και πάλι από σήμερα με ανανεωμένη την εμφάνιση της και την διάταξη, με εμφανή βελτίωση του εικαστικού τμήματός της, ενώ το μενού έχει συμπτυχθεί προκειμένου ο επισκέπτης να περιηγείται γρηγορότερα στις κατηγορίες του περιεχομένου.
Με την βοήθεια αλλά και την συνεργασία των Συλλόγων αλλά και των συγχωριανών θα συνεχίσουμε 
αυτήν τη προσπάθεια,στέλνοντάς μας υλικό και ανάλογα με αυτό θα ενημερώνεται η ιστοσελίδα.
Ξεκάθαρα μηνύματα ενότητας και αποφασιστικότητας βγήκαν μέσα από την σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση ανάμεσα σε φίλους και μέλη του Συλλόγου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ψησταριά ''η Γάστρα'' του κ.Φώτη Παπαθανάση.
 Οι παρευρισκόμενοι αφού ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.Μιχάλη Μακρυπούλια γιά την οικονομική κατάσταση και την σειρά των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο Σύλλογος από της Ιδρύσεώς του.
Μεταξύ άλλων είπε: «Βρεθήκαμε σήμερα εδώ για έναν πάρα πολύ σημαντικό λόγο, ο οποίος ακούει στο όνομα ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ'' και πρόσθεσε ....Ξεπερνώντας λοιπόν κάθε προσωπική φιλοδοξία,αλλά με κοινή αγάπη για το χωριό μας με τόλμη και μεράκι θα εργαστεί για να προσφέρει,μέσα στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων φυσικά,το καλύτερο δυνατό στους κατοίκους του χωριού μας».
Οι παρευρισκόμενοι με την σειρά τους εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις, υπέβαλαν ερωτήματα και συμμετείχαν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο.
 Το παρών τους έδωσαν,ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Δ Παρακαμπυλίων κ. Κώστας Σοφρώνης,ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ''ΚΕΡΑΥΝΟΥ'' κ. Δημήτρης Ανδρώνης μέλη του Δ.Σ και παράγοντες της ομάδας,ο Πρόεδρος του χωριού κ. Ηλίας Τσούνης,ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων κ.Δημήτρης Τσιούνης και μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου κ.Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος , οι οποίοι και αυτοί μίλησαν σε θερμό και ενωτικό κλίμα.








2 σχόλια:

ΚΩΝ/ΝΑ είπε...

Η αγαπη για το χωριο και η ενότητα των κατοικων του συμβαλουν στην επιτευξη των στοχων .ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

Μοναδικά και χειροποίητα είπε...

Πολύ σωστή η επαναλειτουργία του site για πολλούς λόγους. Καλή συνέχεια.