Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου "FAIR PLAY" του Γιώργου Τσούνη .

Ο Γιώργος Τσούνης έχει καταγωγή από την Ποταμούλα Αγρινίου και κατοικεί στην Αθήνα.
Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Υπεύθυνος της Ακαδημίας.Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή από την UEFA.Έχει αγωνιστεί κατά σειρά στα σωματεία:Κεραυνός Ποταμούλας, Φωστήρας Αθηνών,Θρίαμβος Αθηνών,ΑΠΟ Ν.Σμύρνης,Α.Ο Καρλοβασίου,Παλληνιακός,Ο.Φ.Γέρακα.Έχει εργασθεί σαν προπονητής στις υποδομές του Παλληνιακού,της Ν.Σμύρνης καθώς και στο ανδρικό του Ο.Φ.Γέρακα στο ποδόσφαιρο σάλας.

Από τους πρωτεργάτες του 5χ5 στην Ελλάδα έχει πάρει μέρος σε πλήθος προπονητικά σεμινάρια και επιμορφώσεις.Με τον Δημήτρη Αννίση ίδρυσαν την ακαδημία του FAIR PLAY και εκπροσωπόντας τον ο.φ.Γέρακα στο ποδόσφαιρο σάλας κατεκτησε 4 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος και είχε ακόμα συμμετοχή σε 7 μεγάλους και μικρούς τελικούς
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου "FAIR PLAY" ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα αριθμεί περίπου 180 αθλητές. Φιλοσοφία και σκοπός της Ακαδημίας είναι μέσω της σκληρής και μεθοδικής άθλησης, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης. Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Ακαδημίας για σωστό Αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική τους καλλιέργεια, με την καθοδήγηση ενός επιτελείου επιλεγμένων προπονητών - καθηγητών φυσικής αγωγής.
aponomes mpempides

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Ακαδημία ακολουθεί το πρόγραμμα ποδοσφαιρικής ανάπτυξης της UEFA με στόχο την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και την ομαλή μετάβαση των νεαρών αθλητών στο ποδόσφαιρο των 11 παικτών. Για αυτό το σκοπό η Ακαδημία FAIR PLAY λαμβάνει μέρος σε πολλά επίσημα τουρνουά 8x8 και 11x11 για τα παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών με αρκετές διακρίσεις.
Η Ακαδημία με το κλείσιμο των σχολείων πραγματοποιεί καλοκαιρινά Camp για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.

πηγή:http://www.fairplayfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: