Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Επιστροφή στις ΝΙΚΕΣ για τις ομάδες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014  η ομάδα των  Junior του Α.Σ.Π. ΚΕΡΑΥΝΟΥ πήρε μια εύκολη νίκη 2-1 επικρατώντας  εντός έδρας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ.
Oι μικροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσούνη βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκορ  στα πρώτα λεπτά του Αγώνα.Η ομάδα έβαλε το κεφάλι κάτω και με τις σωστές οδηγίες του προπονητή έπαιξε συγκεντρωμένο ποδόσφαιρο και κατάφερε το 1-0 απο τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης με ένα καταπληκτικό γκολ από τον Πάνο Μπακογιάννη και λίγο αργότερα το 2-0 απο ασίστ του Γρηγόρη Καππή ο Ντίνος Παπαθανάσης κάρφωσε την μπάλα στα δύχτια του Ολυμπιακού , προσφέροντας έτσι γκολ και θέαμα στους γονείς ,φίλους και γνωστούς που βρέθηκαν στο γήπεδο της ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ για να δουν την προσπάθεια των παιδιών.
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην ομάδα παίδων για την νίκη της και στον coach Γιάννη Τσούνη και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο επόμενο παιχνίδι.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Σοφρώνη,το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ συνέτριψε εντός έδρας με 2-1 την Α.Ε ΤΡΥΦΟΥ . Το "πάρτι" των παικτών του Σωτήρη Παπαθανάση ξεκίνησε στο 27' όταν ο Ταφίλης "έγραψε" το 1-0.Στο  55' έγινε η ισοφάριση  1-1
Ο  Σοφρώνης έκανε το Θαύμα του και ήρθε στο 71'  για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα σε 
2-1!!!
Ο COACH της ομάδας είπε:
Δίκαιη η νίκη μας που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να διευρύνουμε κι άλλο το σκορ αλλά ήμαστε αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Είναι πολύ  θετικό το ότι είχαμε αυτή την καλή απόδοση παρ όλο που αγωνισθήκαμε με ορισμένους που έπαιζαν σε ρυθμούς Replay.Τα υπόλοιπα παιδιά βρίσκονται σε πολύ θετική απο πλευράς προπόνησης κατάσταση και το απέδειξαν κατά την διάρκεια του Αγώνα.
Τα πλέι οφ είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε δυνατοί και υγιείς για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για να αλλάξει ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ κατηγορία. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: