Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τέλος της σεζόν για το παιδικό με ήττα, αλλά καλή εμφάνιση...

Η Παιδική ομάδα του ΑΣΠ ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της για την φετινή αγωνιστική χρονιά ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
 Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα 29/03/2014 στο γήπεδο της ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ.
Η ομάδας μας είχε έτσι κι αλλιώς δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
 Δεν ξεκίνησε καλά και είχε κακές επιλογές στην επίθεση από την πιεστική άμυνα των αντιπάλων.
 Στη συνέχεια όμως, οι παίκτες του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΝΗ κατάφεραν να βρουν ρυθμό και λύσεις τόσο απέναντι στην πίεση, όσο και στο παιχνίδι, κοιτάζοντας στα μάτια τις Ελπίδες Αγρινίου καταφέρνοντας 2 καταπληκτικά γκολ από τους Σκόρερ του Αγώνα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ & ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ.
 Στα τελευταία λεπτά, και ενώ η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ, η ποιότητα των Ελπίδων ήταν εμφανής, καθώς οι σωστές επιθετικές επιλογές, η αποφασιστικότητα και η ευστοχία στα μακρινά σουτ, έγειραν την πλάστιγγα της νίκης προς την πλευρά των φιλοξενουμένων.
Αξίζουν όμως συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας και τον Προπονητή κ.Γιάννη Τσούνη, όχι μόνο για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, αλλά και για τη συνολική παρουσία τους στο φετινό Παιδικό Πρωτάθλημα.

Κατόρθωσαν να κρατήσουν την 5η θέση από ένα δύσκολο Όμιλο, να δώσουν το στίγμα τους σαν ομάδα και να διεκδικήσουν μέχρι τελευταία στιγμή την είσοδό τους στην Τελική Φάση των αγώνων. Ατύχησαν, διότι αντιμετώπισαν δύο πολύ καλές ομάδες... προς το παρών... Σκληρή δουλειά!
 Ο προπονητής, που δημιούργησε αυτή την ομάδα, που τη διατήρησε στη πέμπτη θέση στο Football Junior, που την είχε κάνει να παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο,παρά τις αντιδράσεις της Διοίκησης της ΑΠΣ αλλά και κυρίως των πιτσιρικάδων του Κεραυνού δηλώνει ότι δεν θα είναι ο τεχνικός της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.
Ας λάβει υπόψιν η Διοίκηση την προσφορά του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΝΗ στην Junior ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που με πραγματικό ζήλο και ενδιαφέρον κατάφερε να στήσει μια ομάδα ισάξια
με τις καλύτερες ακαδημίες της περιφέρειας.
Αναμένουμε εξελίξεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

GIANNH OYTE NA TO SKEFTESAI NA FYGEIS....TA PAIDIA SE XREIAZONTAI..