Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ένα δικό μας παιδί στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ...

       Από τον Όμηρο Νεοχωρίου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
                               
Πηγή:http://allsportsagrinio.gr/archives

Ο Στάθης Χρυσικός  στη φωτογραφία

Ο Στάθης Χρυσικός κατοικεί στο Νεοχώρι Μεσολογγίου είναι γιός του Κώστα Χρυσικού και έχει ρίζες και από το χωριό Ποταμούλα Αγρινίου, καθώς είναι εγγονός του Ιερέα του Χωριού π.Ευστάθιου Τσιτσιβού.
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον  νεαρό και ταλαντούχο παίχτη του Όμηρου Νεοχωρίου, Στάθη Χρυσικό ,  καθώς ο Αϊ-Βασίλης του έφερε ένα πολύ μεγάλο δώρο , την επιλογή του για τα trials της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
facebook-all
Ο Στάθης Χρυσικός επιλέχθηκε να ταξιδέψει στην Αγγλία και να δοκιμαστεί από τα τμήματα υποδομής των Μπέμπηδων , από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και 22 Φεβρουαρίου ,  και αν πείσει για την αξία του να ενταχθεί σε αυτά άμεσα. Σίγουρα πρόκειται για ευκαιρία ζωής για τον 15χρονο (γεννήθηκε στις 6/7/98) νεαρό Αιτωλοακαρνάνα ποδοσφαιριστή που έχει προκαλέσει τα κολακευτικά σχόλια όλων όσοι των έχουν δει αγωνιζόμενο.



Δοκιμάζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ο Στάθης Χρυσικός




Στο Μάντσεστερ στις ακαδημίες της Γιουνάϊτεντ υπό το βλέμμα του υπεύθυνου των ακαδημιών Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θα δοκιμαστεί ο 15 άχρονος (ημ. γέν. 6/7/98) αμυντικός χαφ του Ομήρου Νεοχωρίου Στάθης Χρυσικός.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε μέρος σε trial της Αγγλικής ομάδας στη Ζάκυνθο, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και επιλέγει να δοκιμαστεί το τριήμερο 18-21 Φεβρουαρίου στο Μάντσεστερ.
Στο trial της Ζακύνθου πέρασε από αρκετά τεστ όπως μαθήματα Αγγλικής γλώσσας, παιδοψυχολογίας, επαφή με τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, εργομετρικά τεστ και τεστ τεχνικής και τακτικής.
Τον νεαρό στο ταξίδι του θα συνοδεύσει ο Χρήστος Ζαπάντης ο οποίος εκτός από βοηθός του Δημήτρη Θεοδοσίου στον πάγκο του Ομήρου είναι και προπονητής των ακαδημιών της ομάδας. Ο Χρυσικός από τον Μάιο έκανε εξτρά προπονήσεις με τον Χρήστο Ζαπάντη 1-2 φορές την εβδομάδα και αυτό τον βοήθησε να εξελίξει τα προσόντα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: