Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ήττα και Νίκη για τις Ομάδες του Κεραυνού....

ο Πρόεδρος έταξε, αλλά οι μικροί μας έχασαν...

 

Στον  αγώνα των pre-junior Σάββατο σήμερα στις 10:30 με αντίπαλο τις Ελπίδες Αγρινίου ο Πρόεδρος της ομάδας μας, πήγε να κάνει την κίνηση ματ αλλά δεν του βγήκε.
Πήγε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και μίλησε με τους πιτσιρικάδες μας. Έταξε λαγούς με πετραχήλια(αν και δεν το συνηθίζει) στα πιτσιρίκια αλλά ... "άνθρακας ο θησαυρός". Ο αγώνας εξελίχθηκε όχι και τόσο καλά για τα παιδιά του Κεραυνου που ναι μεν είχαν  καλή απόδοση και αρκετές χαμένες ευκαιρίες δεν κατάφεραν όμως να κερδίσουν και το αποτέλεσμα 1-4 υπέρ των Ελπίδων Αγρινίου.Το γκολ έβαλε ο Παπαθανάσης Ντίνος σε μια καταπληκτική φάση στο 70' του αγώνα..

 

 





Εμφανίστηκε και ο επενδυτής της Α.Π.Σ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
Ο Πρόεδρος της ομάδας με τον κ.Ανδρώνη Χριστόφορο,

 Στις 15:00 ο Κεραυνός Mε ξέσπασμα στο β' ημίχρονο νίκησε 3-0 την Μπούκα.Μετά το νωθρό, χωρίς φάσεις, ρυθμό και θέαμα πρώτο μέρος,φτάνουμε στο χρονικό σημείο όπου ουσιαστικά αλλάζει η εξέλιξη και ο Κεραυνός κάθεται στη θέση του οδηγού,με τον Κώστα Ανδρώνη να σκοράρει στο 59' με γκολ στο αριστερό παράθυρο του τέρματος της Μπούκας δίνοντας ώθηση και αέρα νίκης στους συμπαίκτες του και Την ώρα που οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν και να δημιουργήσουν τις φάσεις για την ισοφάριση, το γκολ του Γιώργου (ΑΛΒΕΣ)  Αναγνωστόπουλου στο 70'ο λεπτό  αποτέλεσε την ταφόπλακα στους όποιους στόχους της Μπούκας.Το 3-0 του ΑΛΒΕΣ και  στο 81' ήταν το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου του Κεραυνού, ο οποίος με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο έφτασε σε ένα σκορ που η εικόνα του πρώτου μέρους δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. 

Ο ( spesial one) της ομάδας του Κεραυνού Σωτήρης Παπαθανάσης έδειξε για άλλη μία φορά δείγμα γραφής στην θητεία του ως προπονητής... 
 






Ο Γιάννης Παπαθανάσης ΜΑΧΙΜΟΣ όπως πάντα,για να είναι όλα στην εντέλεια στο επόμενο παιχνίδι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: