Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κεραυνός άνετα 2-0 με την ΑΙΑ Αμφιλοχίας...



Επιστροφή στις νίκες για τον KΕΡΑΥΝΟ που επιβλήθηκε με 2-0 στη έδρα της, με την ομάδα της ΑΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του 2ου Γύρου.
Ο Κεραυνός είχε την εδαφική υπεροχή που ήταν όμως ανούσια στο Α' ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να αρκούνται στις αντεπιθέσεις.
Στο Β' ημίχρονο  σε μια από αυτές στο 75' ο Χρηστάκης Χρήστος πήρε την μπάλα από απόκρουση του Τερματοφύλακα και την έριξε στα δίχτυα και έκανε το 1-0.
Ενώ στο 84' ο Κώστας Γ. έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ από την μεγάλη περιοχή που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
 

Ο Σωτήρης Παπαθανάσης είπε:
Για το αν πήρε σωστές απαντήσεις από τους παίκτες του: "Όχι σήμερα περίμενα περισσότερα".
Για την συνολική εικόνα της ομάδας: "Ήταν μία ευκαιρία για κάποιους να αγωνιστούν. Αλλά δεν ήταν σήμερα μόνο η ευκαιρία, μπορούν και στην προπόνηση να δείξουν πράγματα. Ωστόσο σήμερα από κάποιους παίκτες δεν είμαι ικανοποιημένος".
Για την εξέλιξη του αγώνα: "Δεν παίξαμε τέλεια. Κάναμε και λάθη τα οποία πρέπει, να διορθώσουμε στον επόμενο Αγώνα".
Για τον τραυματισμό του Κώστα Ανδρώνη: "Αναγκαστική η αλλαγή Ανδρώνη, φοβούμενος την ζημιά που επρόκειτο να πάθει, γιατί είναι ένας από τους βασικούς παίκτες με εμπειρία και τεχνική και πρέπει να είναι μάχιμος''. .
Για το αποτέλεσμα του αγώνα: " Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά χρειάζεται εντατική προπόνηση και περισσότερο πάθος και προσπάθεια''.

Ακολουθούν Φωτογραφίες από τον Αγώνα.....


Κάντε κλικ πάνω στις φώτο.....














 

Δεν υπάρχουν σχόλια: