Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Όταν ο Χρήστος Φερεντίνος επισκέφθηκε το Χωριό μας!!!!

 Και ο Χρήστος Φερεντίνος είχε επισκεφτεί το Χωριό μας και αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην εκπομπή που παρουσίαζε....στις παρακάτω φώτο διακρίνονται ο κ.Μήτσος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος του Χωριού κ. Ηλίας Τσούνης και ο μπάρπα Γιάννης Τσούνης και το αγροτικό που οδηγεί ο κ.Κωστας Γαντζούδης....


Από το χωριό της και τα παιδικά της χρόνια ξεκίνησε η συζήτηση του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου με την Ζέτα Μακρυπούλια. Ο Χρήστος ταξίδεψε στην Αιτωλοακαρνανία και μίλησε με φίλους και συγγενείς της Ζέτας. Η γιαγιά της στάθηκε η αφορμή για να μάθουμε ότι η Ζέτα όταν ήταν μικρή της άρεσε να πηγαίνει στα πρόβατα και να μαζεύει καπνό στα χωράφια. Ο Χρήστος Φερεντίνος βέβαια, βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε για να πάει την κουβέντα στον γάμο...
Όταν ρώτησαν την Ζέτα αν έχει πάει κάποια σχέση της στη γιαγιά της, αυτή απάντησε όχι. "Τον Μιχάλη;", ρώτησε ο Χρήστος, για να πάρει ακόμα μια αρνητική απάντηση. Κουβεντιάζοντας λοιπόν, για γάμο, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε πως φαντάζεται το γάμο της σαν πάρτι και όχι σαν ιεροτελεστία.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story



Στην πρεμιέρα του "Πρωινό Αντ1" είδαμε πρώτη καλεσμένη τη Ζέτα Μακρυπούλια! Ο Χρήστος Φερεντίνος επισκέφτηκε το χωριό της Ζέτας και μίλησε και με τη γιαγιά της, στην Ποταμούλα Αγρινίου.

Ο Χρήστος όπως θα δεις στις φωτογραφίες που βρήκαμε δεν έμεινε μόνο στη συνέντευξη της γιαγιάς αλλά το γύρισε για τα καλά το χωριό  Ποταμούλα!

Δες τις φωτoγραφίες


O Xρήστος άλλωστε το συνηθίζει να είναι κοντά στη φύση, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι εικόνες μας θυμίζουν και "Όμορφο Κόσμο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: